Catering

PONIEDZIAŁEK 18.03.2024r. Kotlety mielone z ziemniakami i buraczkami na ciepło (na ciepło) (mielone mięso wieprzowe z łopatki, cebula, pieprz, sól,jaja, bułka tarta) +, ziemniaki, gotowane buraki czerwone, sól, pieprz, cukier.

WTOREK 19.03.2024r. Placki z jabłkami ( mleko, mąka pszenna, jaja, sól, cukier, jabłka, masło 82% tłuszczu mlecznego), olej- 100% rafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno.

ŚRODA 20.03.2024r. Kotlet drobiowy z ziemniakami i surówką z białej kapusty: ( mięso z piersi kurczaka, bułka tarta (mąka pszenna (78%), woda, drożdże, sól),olej- 100% rafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno, jaja, ziemniaki, biała kapusta, marchew, por, jabłka, sól, pieprz, cukier, oliwa z oliwek.

CZWARTEK 21.03.2024r. Pulpety wieprzowe z sosem koperkowym + kasza + surówka z czerwonej kapusty (mielone mięso wieprzowe z łopatki, cebula, pieprz, sól, jaja), ziemniaki, czerwona kapusta, marchew, sól, pieprz, cukier, oliwa z oliwek.

Piątek 22.03.2024r. Kluski leniwe z jogurtem naturalnym i sosem truskawkowym ( mąka pszenna, twaróg, jaja, sól, cukier, ziemniaki, jogurt naturalny mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis , zmiksowane i zagotowane truskawki mrożone).